Csak magánszemélyeknek áll módunkban számlát kiállítani! 

Vállalkozásomat KATA-alanyként működtetem, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem kifizetőtől, azaz céges megrendelőtől.

Ennek megfelelően nem áll módomban olyam számla kiállítása, melyen adószám szerepel.

Kérem szíves megértésedet, köszönöm!

Kommunkáció e-mailen keresztül lehetséges.

Információk: info@gamecunami.hu

Reklamáció: reklamacio@gamecunami.hu

Megrendelés: megrendeles@gamecunami.hu


Készlet információ

Raktáron: A termék elérhető a központi raktárunkon, vagyis a megrendelés feldolgozása után azonnal szállítható, 2-3 munkanapon belül.

Külső raktáron: Ebben az esetben a termék elérhető valamelyik beszállítónk raktárán. Az ilyen elérhetőséggel jelölt termékek a megrendelést követő 7-8 munkanapon belül beszerezhetőek és kézbesíthetőek.

Ha rendelésedben volt olyan termék is, amely közvetlen raktárkészleten elérhető volt, bevárjuk a külső raktárról érkező termék(ek)et majd egy csomagként adjuk fel. Amennyiben a raktáron lévő termék(eke)t szeretnéd a külső raktárról érkező(k) előtt megkapni, a rendelést visszaigazoló e-mailre válaszolva tudod jelezni igényedet.

Szállítás

Szállítási módok:

  • Házhoz szállítás GLS futárszolágattal : 1800 Ft

30.000 ft feletti vásárlásnál, a szállítás INGYENES, azonban a fizetési módok többletköltséggel járhatnak!

További információk a szállítással kapcsolatban:

  • Az átvétel időpontjáról és részleteiről a futárszolgálat SMS-ben küld tájékoztatást. A házhoz szállítás jellemzően reggel 8 és délután 17 óra között történik, ezért kérünk, olyan címet adj meg, ahol ebben az időszakban át tudod venni a csomagot.
  • Sikertelen kézbesítés esetén új időpontban (jellemzően másnap) a futárszolgálat újra megpróbálja átadni a küldeményt. Kérjük, hogy adataidat a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan add meg.
  • Ha elakadtál a megrendelésben, vagy speciális igényeid vannak, kérünk lépj velünk kapcsolatba, vagy e-mailben. Ügyfélszolgálatunk mindenben esetben rendelkezésedre áll.

    Fizetési módok

  • Online bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerében
  • Előreutalás (00000000-00000000-00000000 , Praczu Tibor)  
     

14 napos elállási jog

Ha a vásárlás után két héten belül (14 nap) meggondolod magad, vagyis úgy döntesz a termékre nincs szükséged, jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetsz a szerződéstől. Ilyenkor indoklás nélkül visszaküldheted a terméket a webáruházunk számára, mi pedig kötelezettségünknek eleget téve 14 napon belül vissza térítjük a vételárat és (ha van) a szállítási költséget. A termék visszaküldésének költségei azonban rád hárulnak.

A termék visszaküldésének menete:

Töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot!  
Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt!  
Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül, vagy küldd el nekünk e-mailben az info@gamecunami.hu címre!  
Ezután küldd vissza a csomagot az alábbi postacímre: Fehér László 4024 Debrecen, Varga u 36.1/a