Kedves Vásárlóink!

Megrendeléskor történő bankártyás fizetés esetén, a csomag díja mérettől függetlenűl: 2 400Ft (tartalmazza az SMS értesítési funkciót is)

Utánvét esetén, a csomag méret alapján változhat a postai díj. Ez minimum 2 400 Ft( nagyobb csomag esetén az összeg nőhet)+500 Ft utánvéti díj, amit minden esetben a megrendelő fizet, mert ezt az opciót választotta.

Személyes átvétel: ÜZLETÜNK KIZÁRÓLAG WEBSHOPKÉNT MŰKÖDIK, EZTÉRT HELYSZÍNEN TÖRTÉNŐ ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG

Csak magánszemélyeknek áll módunkban számlát kiállítani! 

Vállalkozásomat KATA-alanyként működtetem, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem kifizetőtől, azaz céges megrendelőtől.

Ennek megfelelően nem áll módomban olyam számla kiállítása, melyen adószám szerepel.

Kérem szíves megértésedet, köszönöm!

Kommunkáció e-mailen keresztül lehetséges.

Információk: info@gamecunami.hu

Reklamáció: reklamacio@gamecunami.hu

Megrendelés: megrendeles@gamecunami.hu


Készlet információ

Raktáron: A termék elérhető a központi raktárunkon, vagyis a megrendelés feldolgozása után azonnal szállítható, 3-4 munkanapon belül.

Külső raktáron: Ebben az esetben a termék elérhető valamelyik beszállítónk raktárán. Az ilyen elérhetőséggel jelölt termékek a megrendelést követő 7-8 munkanapon belül beszerezhetőek és kézbesíthetőek.

Ha rendelésedben volt olyan termék is, amely közvetlen raktárkészleten elérhető volt, bevárjuk a külső raktárról érkező termék(ek)et majd egy csomagként adjuk fel. Amennyiben a raktáron lévő termék(eke)t szeretnéd a külső raktárról érkező(k) előtt megkapni, a rendelést visszaigazoló e-mailre válaszolva tudod jelezni igényedet.

Szállítás

Szállítási módok:

 • Házhoz szállítás GLS futárszolágattal : 2 400 Ft
 • HELYSZÍNEN TÖRTÉNŐ ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG

20.000 Ft feletti vásárlásnál, a szállítás INGYENES, azonban a fizetési módok többletköltséggel járhatnak!

További információk a szállítással kapcsolatban:

 • Az átvétel időpontjáról és részleteiről a futárszolgálat SMS-ben küld tájékoztatást. A házhoz szállítás jellemzően reggel 8 és délután 17 óra között történik, ezért kérünk, olyan címet adj meg, ahol ebben az időszakban át tudod venni a csomagot.
 • Sikertelen kézbesítés esetén új időpontban (jellemzően másnap) a futárszolgálat újra megpróbálja átadni a küldeményt. Kérjük, hogy adataidat a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan add meg.
 • Ha elakadtál a megrendelésben, vagy speciális igényeid vannak, kérünk lépj velünk kapcsolatba, vagy e-mailben. Ügyfélszolgálatunk mindenben esetben rendelkezésedre áll.

  Fizetési módok

 • Online bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerében
 • Utánvét
   

14 napos elállási jog

Ha a vásárlás után két héten belül (14 nap) meggondolod magad, vagyis úgy döntesz a termékre nincs szükséged, jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetsz a szerződéstől. Ilyenkor indoklás nélkül visszaküldheted a terméket a webáruházunk számára, mi pedig kötelezettségünknek eleget téve 14 napon belül vissza térítjük a vételárat és (ha van) a szállítási költséget. A termék visszaküldésének költségei azonban rád hárulnak.

A termék visszaküldésének menete:

Töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot!   
Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt!   
Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül, vagy küldd el nekünk e-mailben az info@gamecunami.hu címre!   
Ezután küldd vissza a csomagot az alábbi postacímre: Fehér László 4024 Debrecen, Varga u 36.1/a